FunX - Pal Mundo Festival

FunX - Pal Mundo Festival

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart vond in Ahoy in Rotterdam het grootste Latin evenement van Europa plaats, het Pal Mundo Festival!

Tijdens dit Paasweekend was Ahoy twee dagen lang gevuld met ruim 30.000 “Latin lovers” en luisteraars van FunX. Bezoekers van allerlei nationaliteiten en uit alle uithoeken van Europa maken het Pal Mundo Festival een van de grootste indoor Latin & Caribbean festivals van Europa. Line-up Naast de diversiteit van het publiek, onderscheidt Pal Mundo zich ook door de internationale headliners. Met een line-up van bijna 50 artiesten, had het festival dit jaar flink uitgebreid. Artiesten die je kon bewonderen waren o.a.: Don Omar, Prince Royce, Gente De Zona, Carlos Vives, P-Square, Latin legendes, Elvis Crespo, Gilberto Santa en Gyptian.

De presentatie was in handen van Reinout van Gent.

FunX was beide dagen live aanwezig en gaf haar luisteraars, die niet in de gelegenheid waren om aanwezig te zijn, de mogelijkheid om toch een beetje sfeer te proeven. In de mobiele radio studio kwamen met regelmaat artiesten langs voor een interview.

MVM verzorgde in opdracht van FunX de locatie-productie van de live radio-uitzendingen.

Contactgegevens

Telefoon: 035 - 77 343 19
Email: info@mvmproducties.nl

MVM Voorwaarden

Download hier

Bedrijfsgegevens

Adres: Eemnesserweg 107 1221 CW Hilversum
KvK: 59553340
BTW: NL001506947B90

SOCIAL MEDIA