Night At The Club!

Night At The Club!

OH WHAT A NIGHT!

Op maandag 1 oktober 2018 is tijdens het CARE FOR LIFE Night at the Club charity event een gigantisch bedrag opgehaald. Het was een waanzinnige avond waar emoties als een rollercoaster de revue passeerden. Ontroering, blijdschap, genot, extase, maar ook en vooral: DANKBAARHEID. Dankbaarheid voor iedereen die zich heeft ingezet om deze avond zo succesvol te maken. CARE FOR LIFE gaat prachtige wensen in vervulling brengen dankzij deze opbrengst.

Tegen een uur of 18.00 druppelden de eerste genodigden binnen bij de locatie van het charity event: THE HARBOUR CLUB ROTTERDAM. De avond werd geopend door KRISTINA BOZILOVIC, de presentatrice van de avond. Naast een mooi welkomst- en dankwoord door voorzitter DUCO VAN KEIMPEMA vertelden Saskia en Jeroen het verhaal van hun (bonus)zoon MIKAI.

Er zijn geen doekjes om gewonden. Voor de gasten werd direct duidelijk waarom CARE FOR LIFE bestaat: namelijk voor kinderen als Mikai. Mikai is overleden op 25 mei 2018 op 14 jarige leeftijd. Hij leed aan spierkanker en kanker in de weke delen. Mikai had een wens, die CARE FOR LIFE heeft uit mogen laten komen voordat hij overleed. Zijn wens was om een parachutesprong te maken, maar hij wilde de sprong niet alleen doen. Toen voorzitter Duco van Keimpema hoorde van Mikai’s wens twijfelde hij geen moment en heeft hij aangeboden om met Mikai mee te springen. Een ervaring waar Mikai met ontzettend veel plezier naar terug heeft gekeken. Geraakt en ontroerd hebben de gasten uit eerste hand kunnen horen wat de hulp van CARE FOR LIFE betekent.

Eenmaal aan tafel konden de gasten genieten van een tot in de puntjes verzorgd diner à la Harbour Club; hoogstaande gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid. De relaxte, ontspannen vibe die THE HARBOUR CLUB ROTTERDAM kenmerkt en de muzikale omlijsting met een optreden van JENNIFER EWBANK creëerde een unieke beleving.

Na het diner werden one-of-a-kind kavels geveild onder leiding van veilingmeester STEFAN STOLK én toeziend oog van notaris PIETER VERBOON. Een greep uit de kavels: een Rolex, een dag een pretpark voor jouw eigen gezelschap en een cursus plat Rotterdams.

Foto: Care For Life

No Meta Box gallery field data found

Contactgegevens

Telefoon: 035 - 77 343 19
Email: info@mvmproducties.nl

MVM Voorwaarden

Download hier

Bedrijfsgegevens

Adres: Eemnesserweg 107 1221 CW Hilversum
KvK: 59553340
BTW: NL001506947B90

SOCIAL MEDIA