NPO Radio 2 prijs 2015

NPO Radio 2 prijs 2015

NPO Radio 2 deed op vrijdag 16 oktober jl. live verslag van de “NPO Radio 2 Prijs” vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Guus Meeuwis ontving daar de prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek uit handen van de kersverse NPO Radio 2 ochtend DJ, Gerard Ekdom. Luisteraars die niet aanwezig konden zijn in Carré konden live meeluisteren en meekijken via de webstream op NPO Radio 2.

Guus Meeuwis blikte deze avond terug op zijn muzikale carrière en trakteerde het publiek en de luisteraars op bijzondere anekdotes. Hij nam het publiek mee door zijn carrière vanaf het prille begin met “Het is een Nacht” tot aan zijn nieuwe album “Morgen”.

Bert Haandrikman gaf vanaf 18.00 uur een vooruitblik op de show. Na afloop kwawen Guus Meeuwis en Gerard Ekdomin de radiostudio nog even napraten met Haandrikman.

De NPO Radio 2 Prijs wordt uitgereikt aan een artiest of band vanwege een bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek. De publieke radiozender wil zo Nederlandse muzikanten eren voor geleverde prestaties en aanmoedigen hun werk voort te zetten.

Kijk hier voor een kort videoverslag.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de technische productie, de web-registratie en de uitvoerende radio-productie van dit concert.

Contactgegevens

Telefoon: 035 - 77 343 19
Email: info@mvmproducties.nl

MVM Voorwaarden

Download hier

Bedrijfsgegevens

Adres: Eemnesserweg 107 1221 CW Hilversum
KvK: 59553340
BTW: NL001506947B90

SOCIAL MEDIA