Search
  • info85918

NPO Radio 6 Soul & Jazz Awards 2014


NPO Radio 6 beloonde donderdagavond 2 oktober 2014 zijn Nederlandse soul- en jazzfavorieten met een Radio 6 Award. Tijdens de 3e editie van de Radio 6 Soul & Jazz Awards in de Westerunie in Amsterdam werden prijzen in zeven categorieën uitgereikt aan zeven verschillende artiesten.

Radio 6 deed live verslag van de awardshow op radio en TV. De awardshow was live te zien op het themakanaal Cultura van de NPO en de website van Radio 6. Zaterdagavond 4 oktober zond de NTR een samenvatting van 50 minuten uit van de Radio 6 Soul & Jazz Awards op NPO 3 van .

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 6 de TV registratie en live Radio uitzending.


3 views

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE