Search
  • SterrenNL - Mega Piraten Festijn 2015

SterrenNL - Mega Piratenfestijn 2015


Op zaterdag 12 december 2015 vond in het Gelredome in Arnhem weer een editie plaats van het Mega Piratenfestijn. Meer dan 25.000 duizend bezoekers waren afgekomen op dit unieke evenement en SterrenNL was live aanwezig om hier verslag van te doen. Tussen 14.00 en 24.00 kwamen de radio-programma's live vanuit één van de VIP boxen van het thuisstadion van Vitesse. De programma's werden gepresenteerd door o.a. Fred Siebelink, John Schaap, Lucas van Leeuwen en Jan Paparazzi.

MVM verzorgde in opdracht van AvroTros-SterrenNL de uitvoerende (Visual) radio-productie.


12 views

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE