Search
  • info85918

Amsterdam Dance Event - FunX


Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 22 oktober, kwam NPO FunX live vanuit de Rabo-foyer in de Melkweg in Amsterdam. De ADE-uitzendingen waren op woensdag, donderdag en vrijdag te horen van 16.00 - 23.00 uur en op zaterdag van 16.00 - 01.00 uur. Naast meeluisteren, kon je alles ook volgen via de live-stream van FunX en de social media-kanalen (Instagram, Facebook,

Twitter, Snapchat:funxfm).

En de ADE locatie-uitzendingen waren natuurlijk niet compleet zonder toffe dj's en artiesten. De FunX-studio werdt daarom druk bezocht door dj's en artiesten, die langskwamen voor een interview of om een live setje te draaien. Onder andere de volgende gasten kwamen langs : Johnny 500, Nafthaly Ramona, Michael Mendoza, Childsplay en veel meer!

MVM Verzorgde in opdracht van NPO FunX de locatie en technische productie.


9 views

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE