Search
  • info85918

Sweet 16 Party


NPO FunX vierde haar zestiende verjaardag en daarom pakte ze groots uit met een "dikke FunX Sweet 16-party"! Op vrijdag 21 september 2018 werdt Villa Thalia in Rotterdam omgetoverd tot een droomverjaardag met optredens van héél veel FunX-artiesten en een flink aantal verrassingen. Er waren o.a. optredens van Leafs, ValsBezig, Esko Ft. Hansie & Lauwtje, Young Ellens, Gio, Jairzinho, Tur-G & Zoë-Jadha, Superior, Hato, Moradzo, Wef, Robin Roxette en 4shobangers.

In opdracht van NPO FunX verzorgde MVM in samenwerking met Dirty Brown Visuals de Motion Graphics en VJ-ing op deze bijzondere avond.

Foto: NPO FunX

Foto: NPO FunX


8 views

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE