Search
  • info85918

FunX DJ Battle 2019


DJ Lucky Jones is de gelukkige winnaar van de FunX DJ Battle 2019 geworden! Op donderdag 18 april 2019 streden verschillende talentvolle dj's om deze mooie titel in Annabel in Rotterdam. De deelnemers werden beoordeeld door de ervaren juryleden

DJ Irwan, Abstract en Flava. DJ Lucky Jones heeft met zijn winst niet alleen een mooie FunX DJ Belt gewonnen, maar hij mag ook een set draaien tijdens de FunX Music Awards op dinsdag 11 juni a.s. in Paradiso Amsterdam.

MVM verzorgde in opdracht van NPO FunX de technische productie en de registratie van dit evenement met in totaal 7 camera's

Foto's: NPO FunX


0 views

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE