TECHEVENT

2e editie TechEvent weer groot succes! Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2009 vond in Uden voor de 2e maal TechEvent plaats. Na de succesvolle editie van 2007 was de Markt van Uden op deze 2 dagen wederom het decor van dit unieke evenement. De wereld van techniek stond centraal in het centrum van het Brabantse Uden in combinatie met een spetterend artiesten programma. O.a. de volgende artiesten waren te bewonderen op het grote podium op de Markt: Djumbo, Guus Meeuwis, Nikki, Voulez Vous, reünie concert van Close 2 You, Kim Lian, 3J’s en Jeroen van den Boom.

Op beide dagen bezochten meer dan 40.000 duizend bezoekers dit evenement. TechEvent is een initiatief van ondernemersvereniging Initialis uit Uden.

MVM Producties adviseerde de organisatie en was verantwoordelijke voor de gehele technische productie van dit evenement

Guus Meeuwis Techevent 2009.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us