Top 2000

Op 25 december ging het populairste radio evenement van Nederland, de Top 2000, weer van start. Tot en met oudejaarsavond werden op NPO Radio 2 de beste 2000 nummers uitgezonden. Ook NPO Cultura en NPO 3 bestede volop aandacht aan het evenement. De Top 2000 begon 2e Kerstdag om 12.00 uur en eindigde op oudejaarsavond om 12 uur. De Top 2000 was 7 dagen lang te volgen op NPO Radio 2. Dj’s Marc Adriani, Jasper de Vries, Sander de Heer, Jan-Willem Roodbeen, Gijs Staverman, Wouter van der Goes, Bert Haandrikman en Hans Schiffers wisselden elkaar af. De lijst der lijsten werd ook op NPO Cultura deze 7 dagen in beeld uitgezonden en op geregelde tijden op NPO Nederland 3.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de beeldregistratie met in totaal 8 camera's op

NPO Nederland 3, Cultura en de website van NPO Radio 2.

Top 2000 Café.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us