NPO Radio 2 Bevrijdingsfestival

NPO Radio 2 kwam met haar uitzendingen op 5 mei voor een groot deel van de dag live vanaf vanaf het Bevrijdingsfestival Overijssel. Tussen 12.00 tot 01.00 uur kwamen de uitzendingen vanaf het festival in Zwolle. De mobiele radiostudio van Radio 2 stond naast het hoofdpodium. Verschillende artiesten kwamen langs in de studio om te vertellen wat vrijheid voor hen betekent. Ook zond NPO Radio 2 optredens uit van het hoofdpodium en gingen de dj's het veld in voor sfeerverslagen. Op het Bevrijdingsfestival in Zwolle waren optredens te zien van o.a. Racoon, Handsome Poets, The Common Linnets, Matt Simons, Typhoon en The Asteroids Galaxy Tour.

MVM verzorgde voor NPO Radio 2 de volledige locatie en technische productie.

Vanaf podium.jpeg
Studio 1.jpeg

Publiek.jpeg
Studio 4.jpeg
Studio 2.jpeg

Studio.jpeg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us