Mega Blubber Power Race

Zaterdag 13 juni vond in een reeks van vier de eerste Mega Blubber Power Race plaats, dit was in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ruim 1.500 bezoekers kwamen op dit grote kinderevenement af. Er werden door RTL de hele dag opnames gemaakt met als presentator Patrick Martens van RTL Telekids.

Deze hele zomer bracht RTL Telekids, onder leiding van Patrick Martens, de “Mega Blubber Power Race” terug in de vorm van een aantal spectaculaire buitenevenementen. Diverse attracties zoals “De Mega Stormbaan”, “De Grot der 1000 Schatten” en niet te vergeten “Harry de Hengst” maakten hun comeback.

In de jaren ‘90 was de “Mega Blubber Power Race” onderdeel van het populaire programma “Telekids”, waarin twee klassen de strijd met elkaar aangingen.

Afgelopen zomer was in de maanden juni, juli en augustus de ‘Mega Blubber Power Race’ te vinden op vier verschillende buiten locaties, waaronder Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag. De evenementen waren voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers konden tussen 11:00 uur en 15:00 uur een parcours afleggen, ravotten en deelnemen aan verschillende attracties en activiteiten zoals het ‘SiSi Raadspel’ en dansen, zingen en springen op de muziek van de Telekids Discoshow.

MVM verzorgde in opdracht van Pro Bookings de locatie-productie van deze evenementen.

Foto's RTL Nederland

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us