Euro Songfestival 2016

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 mei deed Rob Stenders, dagelijks tussen 09.00 en 12.00 uur, live verslag van het Eurovisiesongfestival en steunde hij de Nederlandse inzending Douwe Bob waar hij maar kon vanuit Stockholm!

De uitzendingen kwamen vanuit de Pet Shop Bar die voor deze periode was omgebouwd als Douwe Bob's "The Bar". Los van de radio-uitzendingen die hier vandaan kwamen was het ook een "ontmoetingsplaats" voor de Nederlandse fans die waren afgereisd naar Stockholm. Ook waren er met regelmaat optredens te zien van o.a. Douwe Bob, The Common Linnets en Max Meser.

Op woensdag 11 mei was Giel Beelen ook afgereisd naar Stockholm en kwam zijn NPO 3FM "GIEL" tussen 06.00 en 10.00 uur live vanuit de "Bar".

Doordat Douwe Bob door was gegaan naar de finale van het Euro Songfestival was er op zaterdag 14 mei een extra Songfestival uitzending op NPO Radio 2. Daniël Dekker en Rob Stenders maakte tussen 16.00 en 21.00 uur een speciale uitzending waarin de laatste informatie rondom de finale van het Songfestival te horen was.

MVM verzorgde in opdracht van AvroTros de technische (radio)productie in "The Bar" van Douwe Bob.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us