Retropop 2016

NPO Radio 2 kwam met haar uitzendingen zaterdag 4 juni, tussen 18.00 en 00.00 uur, live vanaf Retropop in Emmen.

NPO Radio 2 deejays Wouter van der Goes en Corné Klijn ontvingen de hele avond artiesten in de studio. Frank van ’t Hof en Caroline Brouwer interviewden artiesten en festival-gangers op het festival zelf. Van 18.00 tot 21.00 uur was Corné Klijn live vanuit de studio in Emmen te horen. Vanaf 21.00 uur nam Wouter van der Goes het van hem over.

Retropop is een jaarlijks terugkerend muziekfestival in Emmen. Op het hoofdpodium speelde originele bands uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 en begin ‘00. Op de Nederpopstage speelde originele Nederlandse bands uit dezelfde decennia. In de "Discotent" zette DJ's Funky Frank en Marc Adrianni de boel op z'n kop!

De hele middag en avond waren er optredens van onder andere Bløf, Kid Creole & The Coconuts, Golden Earing, Ten Sharp, Rowwen Hèze, Sven Hammond, My Baby en Haevn te horen.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de volledige radio/locatie-productie.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us