Marathonuitzending Nacht van de Vluchteling

June 19, 2016

NPO Radio 2 deed vanaf de Grote Markt in Den Haag, in de nacht zaterdag op zondag (18 op 19 juni), live verslag van de 'Nacht van de Vluchteling'. Meer dan 1.500 deelnemers liepen mee aan een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem. Dit om geld op te halen voor noodhulp aan 60 miljoen vluchtelingen.

 

In een twaalf uur durende radiomarathon radio-uitzending steunde de NPO Radio 2 deejays de wandelaars en hielden zij de luisteraars op de hoogte van alles rondom de Nacht van de Vluchteling.

 

NPO Radio 2 deejay Stefan Stasse was van 21.00 tot 6.00 uur te horen vanaf de Grote Markt, daarbij bijgestaan door co-hosts Jeroen Kijk in de Vegte en Jasper de Vries. Vanaf 06.00 tot 09.00 uur schoof Frank van 't Hof ook nog even aan.

 

Tijdens deze marathonuitzending sleepten de DJ's met muziek, interviews en live-optredens de deelnemers de zware nacht door. Sander de Heer en Henk van Steeg gingen bij de wandeltochten tussen Nijmegen - Arnhem en Rotterdam - Den Haag ook nog op zoek naar bijzondere verhalen van deelnemers. Waldemar Torenstra, Sanne Wallis de Vries en Art Rooijakkers liepen ook mee.

 

MVM verzorgde in opdracht van NPO radio 2 de locatie en technische productie van deze locatie-uitzending.

 

 

Please reload

Featured Posts

Bizzey in concert - AFAS Live

February 16, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE

© 2014 by F&P Media