North Sea Jazz Festival

July 10, 2016

NPO Radio 2 deed in het weekend van 8, 9 en 10 juli uitgebreid verslag van het North Sea Jazz in Ahoy Rotterdam. Het was voor het eerst in jaren dat NPO Radio 2 de live-uitzendingen vanaf dit festival maakte. Artiesten die optraden waren o.a. Pharrell Williams, Gregory Porter, James Blake, Earth, Wind and Fire en Level 42.

 

De live radio-uitzendingen kwamen vanuit een speciaal gebouwde studio op het Central Square in Ahoy. DJ's die hun programma's daar maakte waren: Gijs Staverman, Corné Klijn, Wouter van der Goes, Paul Rabberink en Leo Blokhuis.

 

In een afgeschermd "backstage gedeelte" waren kleine optredens te zien van artiesten die je "groots" terug kon zien in één van de andere zalen tijdens het Festival

 

MVM was voor de uitvoering voor dit groots opgezette NPO Radio 2 evenement verantwoordelijk voor de gehele technische en locatie-productie.

 

 

Please reload

Featured Posts

Bizzey in concert - AFAS Live

February 16, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE

© 2014 by F&P Media