RTL Mega Blubber Power Race

In 2015 werden er al een aantal succesvolle edities georganiseerd en Apeldoorn was dit jaar de eerste gemeente die de Mega Blubber Power Race mocht ontvangen. Dit initiatief van RTL Nederland was deze keer neergestreken tijdens het festival Zomers Op Zwitsal op zaterdag 2 juli. De Mega Blubber Power Race is met name bekend door het Televisie programma Telekids. Deelnemers konden meedoen aan o.a. de volgende activiteiten: De Mega Stormbaan, De Grot der 1000 schatten en Harry de Hengst. Ook de Telekids Disco Show en de meidengroep Raak! waren aanwezig. Het evenement was gratis toegankelijke en duizend kinderen en ouders werden verwelkomt.

MVM verzorgde in opdracht van Pro Bookings de technische en site productie van dit succesvolle kinderevenement

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us