Zomercarnaval & Battle Of The Drums

July 30, 2016

 

 

Zomercarnaval/Battle Of The Drums

 

Vorig jaar eindigde het zomercarnaval in een domper. Of beter gezegd, het begon niet eens. Vanwege een zomerstorm werd het hele feest toen afgeblazen. Maar gelukkig was het dit jaar stralend weer en was FunX live aanwezig om verslag te doen van dit fantastische spektakel.

Battle of the Drums
Op vrijdag 29 juli vond de Battle of the Drums plaats. Drie jonge ambitieuze brassbands liepen vanuit verschillende punten in de stad richting het grote podium op het Hofplein. Hier ontmoeten ze elkaar en gaan ze de strijd aan. Inzet was de titel Beste Brassband van 2016 en de Golden Drum. De uiteindelijke winnaar is brassband SLR geworden.

 

Straatparade
De kleurrijke straatparade was op zaterdag 30 juli. Vanaf Blaak vertrok om 13.00 u een stoet van 2,5 kilometer bestaande uit dansers en danseressen uit verschillende culturen, praalwagens en spectaculaire kostuums. Het is de grootste Caribean streetparty van Nederland en iedereen kan dit gratis bewonderen. FunX was ook vertegenwoordigd met hun eigen praalwagen.

 

MVM verzorgde in opdracht van FunX de volledige locatie-producti

Please reload

Featured Posts

Bizzey in concert - AFAS Live

February 16, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE

© 2014 by F&P Media