Zomercarnaval & Battle Of The Drums

Zomercarnaval/Battle Of The Drums

Vorig jaar eindigde het zomercarnaval in een domper. Of beter gezegd, het begon niet eens. Vanwege een zomerstorm werd het hele feest toen afgeblazen. Maar gelukkig was het dit jaar stralend weer en was FunX live aanwezig om verslag te doen van dit fantastische spektakel. Battle of the Drums Op vrijdag 29 juli vond de Battle of the Drums plaats. Drie jonge ambitieuze brassbands liepen vanuit verschillende punten in de stad richting het grote podium op het Hofplein. Hier ontmoeten ze elkaar en gaan ze de strijd aan. Inzet was de titel Beste Brassband van 2016 en de Golden Drum. De uiteindelijke winnaar is brassband SLR geworden.

Straatparade De kleurrijke straatparade was op zaterdag 30 juli. Vanaf Blaak vertrok om 13.00 u een stoet van 2,5 kilometer bestaande uit dansers en danseressen uit verschillende culturen, praalwagens en spectaculaire kostuums. Het is de grootste Caribean streetparty van Nederland en iedereen kan dit gratis bewonderen. FunX was ook vertegenwoordigd met hun eigen praalwagen.

MVM verzorgde in opdracht van FunX de volledige locatie-producti

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us