Nederland Helpt Sint Maarten!

Vrijdag 15 september jl. was er een nationale radio en tv-actie om geld in te zamelen voor het door de orkaan Irma getroffen eiland Sint-Maarten. NPO Radio 2 en de TV zenders, NPO 1, RTL en SBS, gaven deze dag veelvuldig aandacht aan de actie 'Nederland helpt Sint-Maarten' van Giro 5125.

De Nationale Actiedag kwam vanuit het actiecentrum in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

NPO Radio 2 bestede vanaf 06.00 uur de hele dag in alle uitzendingen aandacht aan de actie. Tv-zender NPO1 zond de hele dag actie-updates uit en ’s avonds was er een speciale uitzending vanuit het actiecentrum tussen 21.20 tot 22.10 uur.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de locatie en technische productie. Met in totaal 7 camera's werd deze dag in beeld gebracht via de Webstream van NPO Radio 2, 101TV en op verschillende tijdstippen verdeeld over de dag op NPO 1.

De actie voor Sint-Maarten heeft in één week ruim 13,3 miljoen euro opgeleverd voor noodhulp aan de slachtoffers van orkaan Irma. De voorlopige eindstand was op 16 september 2017 € 13.348.158.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us