NPO Radio 2 live vanaf North Sea Jazz Festival

NPO Radio 2 kwam op op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 drie dagen lang live vanaf één van de grootste Jazz Festivals, het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam. Je hoorde dat weekend "secret" live sessies, interviews en registraties. Onder andere van de optredens van Grace Jones, Gladys Knight, Usher & The Roots, Van Morrison, Norah Jones en heel veel anderen. Backstage bij NPO radio 2 was er een speciale sessie-ruimte ingericht waar luisteraars en bezoekers in een heel kleine zetting bijzondere optredens konden meemaken. Op het Central Square stond een luxe studioruimte waar de live uitzendingen van NPO Radio 2voor het publiek goed zichtbaar waren.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de volledige locatie en technische productie. Inclusief het registreren van diverse optreden en het in beeld brengen van de "secret" sessie's en de Radio-uitzendingen.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us