Amsterdam Dance Event - FunX

Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 18 tot en met 22 oktober, kwam NPO FunX live vanuit de Rabo-foyer in de Melkweg in Amsterdam. De ADE-uitzendingen waren op woensdag, donderdag en vrijdag te horen van 16.00 - 23.00 uur en op zaterdag van 16.00 - 01.00 uur. Naast meeluisteren, kon je alles ook volgen via de live-stream van FunX en de social media-kanalen (Instagram, Facebook,

Twitter, Snapchat:funxfm).

En de ADE locatie-uitzendingen waren natuurlijk niet compleet zonder toffe dj's en artiesten. De FunX-studio werdt daarom druk bezocht door dj's en artiesten, die langskwamen voor een interview of om een live setje te draaien. Onder andere de volgende gasten kwamen langs : Johnny 500, Nafthaly Ramona, Michael Mendoza, Childsplay en veel meer!

MVM Verzorgde in opdracht van NPO FunX de locatie en technische productie.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us