Muziekfeest van het jaar

Na het succes van de Sterren NL Muziekfeesten op het Plein was er op vrijdag 8 december 2017 nu het Muziekfeest van het jaar! Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam met spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits. Er waren optredens te zien van o.a. Frans Bauer, André Hazes, Jan Smit, Jeroen van der Boom, OG3NE, Thomas Berge, Wolter Kroes en Frans Duijts, onder begeleiding van het 30-koppig Symphonisch orkest. Het concert en de voorbereidingen hierop waren deze dag live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op Oudejaarsavond was de volledige registratie te zien op NPO 3.

MVM verzorgde in opdracht van AVROTROS de locatie-productie voor NPO Sterren NL Radio en stagemanagement voor de TV registratie.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us