FunX Music Awards 2018

Op dinsdag 8 mei 2018 reikte jongerenzender NPO FunX voor de vijfde keer de FunX Music Awards uit: de belangrijkste urban muziekprijzen van Nederland. De Award show was vanaf 20.15 uur on air te volgen op NPO FunX en live te zien op FunX.nl en het digitale kanaal NPO 3 Extra (voorheen NPO 101). NPO 3 (NTR) zond de volgende dag een compilatie van de Award uit. Tijdens de Award show trakteerden o.a. Josylvio, SBMG, Latifah en Jonna Fraser het aanwezige publiek in Paradiso in Amsterdam op een live optreden. Host van de avond was FunX-dj Shay Kreuger.

De FunX Music Awards zijn de belangrijkste Nederlandse urban muziekprijzen voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. De winnaars worden bepaald door de luisteraars van NPO FunX. Drie weken lang stemden zij op hun favoriete artiesten op FunX.nl. Op dinsdag 8 mei 2018 reikte de jongerenzender de FunX Music Awards uit in elf categorieën: Artist Of The Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer en Best Video. De award show vindt plaats in Paradiso te Amsterdam. Check hier de winnaars.

Voor de 2e maal produceerde en registreerde MVM in opdracht van NPO FunX de FunX Music Award.

Foto's: NPO FunX/Bullet Ray

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us