FunX Music Awards 2019

June 11, 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 werden de FunX Music Awards uitgereikt in Paradiso in Amsterdam. Bij deze jaarlijkse uitreiking van de de belangrijkste urbanprijzen van Nederland was Frenna de grote winnaar. De rapper en zanger won prijzen in drie categorieën. Hij werd niet alleen winnaar als beste zanger, maar viel ook in de prijzen voor zijn album Francis. Voor de beste artiest van het jaar was er deze editie voor het eerst ook een categorie voor vrouwen in het leven geroepen. Famke Louise kwam in deze categorie als winnaar uit de bus. Bij de mannen werd Bizzey bekroond. Broederliefde won voor de vijfde keer op rij de prijs voor beste groep. Scars van Snelle werd uitgeroepen tot het beste nummer.

De winnaars van de NPO FunX Awards worden jaarlijks bepaald door de luisteraars van NPO FunX. Vorig jaar werd Boef de grote winnaar met drie prijzen. Hij ontving onder meer de prijzen voor de beste artiest en beste video.

 

MVM was voor het 3e jaar op rij producent van de FunX Music Award.

 Foto's: NPO FunX

 

Please reload

Featured Posts

Bizzey in concert - AFAS Live

February 16, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us

MEDIAPRODUCTIES - EVENEMENTENPRODUCTIES - TECHNISCHE PRODUCTIES - BEDRIJFSFILMS - EVENT SUPPORT EN ORGANISATIE - STAGEMANAGEMENT - OPNAMELEIDING - BRANDING - DECORATIE

© 2014 by F&P Media