North Sea Jazz Festival

NPO Radio 2 was er dit jaar weer bij op het North Sea Jazz Festival. Van zaterdag 13 en zondag 14 juli deden ze uitgebreid verslag vanaf het festivalterrein in Ahoy in Rotterdam. Op de 44ste editie van het North Sea Jazz Festival waren er dit jaar optredens van onder meer: Toto, José James, Hall & Oates en Jonathan Jeremiah

Op zaterdag 13 juli en zondag 14 juli, van 06.00 tot 20.00 uur kwam de NPO Radio 2 Soul & Jazz lijst vanuit de tijdelijke studio in Ahoy. Met de beste Soul, Jazz, Funk en Disco ooit gemaakt. ’s Avonds kwam NPO Radio 2 op beide dagen live vanaf North Sea Jazz. Er werd uitgebreid verslag gedaan vanaf het festivalterrein, de muzikale hoogtepunten werden uitgezonden en er waren exclusieve live sessies op het eigen NPO Radio 2 podium.

Check hier de beelden.

MVM was verantwoordelijk voor de radio en locatie-productie, de registraties van de exclusieve sessies, bezoekers activatie en branding.

Foto's: NPO Radio2/Ben Houdijk

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us