Het grote Songfestival feest

Op zondag 15 december 2019 vond in de Ziggodome in Amsterdam de eerste editie plaats van het grote Songfestival feest. Nooit eerder stonden zoveel Songfestival helden op één podium. Songfestival fans konden genieten van het beste van het beste dat het Eurovisie Songfestival de afgelopen 50 jaar heeft voortgebracht. Met optredens van o.a. Dana International, Teach-In, Emilie de Forest, Ruth Jacott, Charlotte Perrelli, Lenny Kuhr, Nicole, Johnny Logan, Netta en Loreen. De presentatie lag in handen van Edsilia Rombley met deskundig commentaar van Cornald Maas. Ook gastpresentatoren Buddy Vedder, Tim Douwsma en Emma Wortelboer kondigden de artiesten aan.

MVM verzorgde i.s.m. Rauw het stagemanagement/opnameleiding.

Foto: MVM

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us