Amsterdam Dance Event

Voor echte muziek- en Party-liefhebbers betekent oktober maar één ding: het Amsterdam Dance Event (ADE)! Van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober vond het grootste dance festival van de wereld plaats. Met meer dan 2500 artiesten/DJ's die shows geven op meer dan 140 locaties door heel Amsterdam.

Ook FunX maakte deel uit van ADE. Van woensdag tot en met zaterdag waren er live-uitzendingen vanuit Club AIR in Amsterdam. De leukste dj's kwamen langs en er waren exclusieve Showcases waar luisteraars bij aanwezig konden zijn. Zo kon je kaarten winnen voor FunX presents Van Klasse op woensdag 16 oktober, FunX presents Rotterdam Airlines op donderdag 17 oktober, FunX presents Avalon op vrijdag 18 oktober en FunX presents Trifecta op zaterdag 19 oktober.

MVM verzorgde de locatie en radioproductie en de technische productie voor de Showcases.

Foto's: NPO FunX

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us