Twee werelden komen bij elkaar​!​

In de onwerkelijke periode van Corona, waarin alle business binnen de evenementen en productie wereld voor het overgrote deel was stilgevallen, heeft MVM zich toch nog nuttig kunnen maken met het inzetten van spullen die normaal gesproken gebruikt worden binnen producties en evenementen. In opdracht van Amaris, een zorginstelling in Het Gooi, moest in Huizen met spoed een ruimte worden ingericht om twintig Corona patiënten te kunnen verzorgen. En deze patiënten dienden afgescheiden te liggen van elkaar. In nauw overleg met Amaris had MVM hiervoor als tijdelijke oplossing "Pipe en Drape" bedacht en de opdracht binnen één dag gerealiseerd. Verder hebben we in Huizen de Nieuwe Kerk ingericht als noodhospitaal voor in totaal 16 patiënten. En op andere locaties in Huizen, Baarn en Hilversum zijn er faciliteiten geleverd voor tijdelijke opvang van Corona patiënten. Zo hielpen wij elkaar en kwamen de productie en zorg wereld tot een constructieve samenwerking!

Foto's: MVM

Foto's: MVM

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us