Concert At Home 2020

Hoewel het festivalseizoen 2020 door het Coronavirus compleet is lamgeslagen, kwam NPO Radio 2 op zaterdag 27 juni toch met haar programma's vanaf de Brouwersdam in Ouddorp (Zeeland), de plek waar normaal gesproken Concert At SEA zou plaatsvinden. Beachclub Perry's was eenmalig het "alternatieve evenemententerrein".

Er waren speciale live sessies met onder meer Racoon, Chef’Special, Van Dik Hout, Maan, Diggy Dex en natuurlijk BLØF! Ook een klein select groepje luisteraars mocht bij deze speciale uitzending in Zeeland aanwezig zijn.

Concert at SEA maakte dit weekend onder de titel Concert at HOME vanuit Zeeland een speciaal interactief programma, waar Radio 2 ook aan meedeed. Zaterdag zond NPO Radio 2 van 16.00 tot 22.00 uur live uit vanuit Zeeland, onder de noemer ‘Muziekcafé XL’.

MVM verzorgde in opdracht van NPO Radio 2 de locatie/technische productie.

(Broadcast faciliteiten, 7 cameraregistratie, branding, licht, stroom, audio)

Bekijk hier de registraties van de optredens: Bløf - Racoon - Van Dik Hout - Maan - Chef's Special - Diggy Dex.

Foto's: NPO Radio2/Bullet Ray

Foto's: NPO Radio2/Bullet Ray

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us